Haj och hå

  2013-03-31 / 15:39:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Yes vart i stallet nu sov ju över hos wilma igår. Hade sjuukt kul! haha. Japp skulle komma upp två videobloggar här men dom kom tydligen aldrig. Kankse kmr upp sen dåe. Japp nu har ja ridit Gassel. Gick sådär inte riktigt nöjd.
Nu ska ja duscha och sen mot Hajom och så ska ja och wilma va me nåra kompisar där.
Sover kanske över hos wilma ida igen vet inte riktigt. Kanske.
 
 
 
:D
 
/Malou

Här ska det stå en rubrik

  2013-03-30 / 11:43:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tjeenna! nee de va inte min stil riktigt ;) vi kör igång alla fall. Hallojj! tänkte rida idag men glömde ju att ställa klockan så ja sov till halv 10. Oppsi! Japp alla fall så kmr wilma o hämtar mig runt kl 2 så de blir tajt i så fall. 
Hon gick ju så fint igår så hon vill säkert vila ;) Jaa då så lillsyrran fick en Ipad igår 
så hon skryter ju inte lite ;) Hon har önskat sig de jätte länge och sparat så igår blev de en mini ipad. 
Va kul folk igår! haha ja och Sophie har inte träffats sen ja va 6 år haha så nu prata vi om lite annat ;) 
Lite hemlisar, Lite killar opps! nu gav ja ju er en ledtråd aja. Haha aa flabba gjorde vi alla fall XD
Åhh va ja saknar att va sådär kär. Ni vet så de pirrar i magen. De va tider de. Haha ne men nu får ja nog ta att vänta lite. Men man får väll se vad som händer i sommar ;) Förra sommaren hade Ja och wilma en hel del nya kill kompisar haha. Fan va kul vi hade. Japp japp. Vi får väll se va som händer :D
 
 
Åhh låten! Love it! Nu längtar ja till sommaren enormt! nån som sitter och håller armen om en ena sekunden och andra har man vatten krig och skrattar så man dör. Ett seriöst förhållande. Känns som inget kan knäcka mig seriöst. Lev farligt, dö ung och kom till helvetet som en kung!! Jaa jag känner mig stark som faan. Japp snart är de min och gassels första start. Oppsi de skulle bli en överaskning. Jaja ni skulle få reda på de endå. Dagen efter mammas födelsedag äre tävling, så de är i april. Den här gången behöver ja ingen som skickar Lycka till <3<3<3<3 på sms jag behöver bara hitta självförtroendet och lita på mig själv. 
 
 
Stenungsund!
När vi lämnade stenungsund vidare mot tjörn!
Här ska ja bo sen! TJÖRN!
 
Himmelriket!
 
Om 
Gissa vilket hus ja körde förbi?! JO juste Nellie berntssons!
 
On the way home!
 
/Malou

Puuh ändrade planer

  2013-03-29 / 15:41:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hmm hur smart va man då? jo man trodde att de va påskafton ida och att jag och wilma skulle dit idag även om mamma sa på morgonen att de va långfreda och att wilma hela tiden sagt att vi skulle dit och fira på Påskafton. Jaha men ändå fixar man sig och tror att de är påskafton. Jaa min hjärna behöver en uppdatering.
Japp alla fall så skulle ja ju sova hos henne imorn och inte idag. Så mamma tyckte att ja lika gärna kunde följa me till tjörn me dom. Japp de sk aja nu ;) Slut på stresset haha. 
Tar nog me datan  även fast internet int kmr att funka hehe gör nått inställt istället kankse. Aja kommer hem ikväll så  sover inte där. Imorn ställer ja klockan på 08.00 För att rida sen hem osv då blire mot wilma ;)
Hehe aja
 
/Malou

Hänger ni här ofta eller? ;)

  2013-03-29 / 13:26:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej hej igen. Hej och hå. Vart i stallet nu kuul!  Red ett bra pass! Hon gick sååååååå fint! Dressyr sm nästa??
Haha japp gött att dra te stallet direkt efter fruckost så där. NOm nom! Tummen upp för de!
Påsk idag jue ;) Japp drar te wilmis ikväll vi ska först till göteborg te nåra där sen hem till henne again och elda sånna här hmm va heter de aja påskbrasor. Kul! sen kommer nog nåra kompisar så sent uppe ;)
Men sover hos henne så ja får väll skriva nåra inställda nu ;)
Japp de va de har typ inget att skriva men mår bra just nu! de rullar på. Det jag drömmer om på natten, är det jag kämpar för på dagen..  Men nu ska ja skriva lite inställa så ni får nån update eftersom den gammla stenåldersmobilen inte kan ladda ner nån blogg app ;)
 
 
Ska äta nu, sen duscha och fixa sig!!! 
'
/Malou

Känslor, We are not robots right?

  2013-03-28 / 22:48:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Dehär inlägget behöver inte bli sådär sjuukt långt. Nått sånt där inlägg man gråter när man skriver. Nej jag är stark och nöjd. Allt handlar om känslor som hänger ihop med uppmärksamhet och ännu mer känslor. De börjar med ett perfekt förhållande. Perfekt kärlek. Perfekta känslor och perfekta vänner. Där börjar de.
Sen börjas de. Efter ett litet missförstånd. Bråkar man de tar slut i en dag. Sedan förlåter man honom och förlåter varandra. Försöker glömma allt. De fortsätter som ett perfekt förhållande. Men sen börjar dehär bli en lek.
En lek för honom inte för mig. I ena hörnet tisslas och tasslas de om oss. De är de man pratar om. 
skiter i de jag är glad och har vänner , lever livet och har kul. De är de som räknas right?
men så blir de ju som de blir. Wilma och Han med stort H bästis. De tog slut för dom. Aha. W trodde inte de skulle hålla mer för oss då. Vi skulle aldrig träffas och vara de ''gänget'' Längre. Men de hjälper ju knappats. Säger man till mig att något inte går är de de jag börjar sattsa på och lägger ner tid på. Hmm hur går dehär ihop. Har mina två närmaste bästisar emot mig. Plus många andra som jag inte lägger ut här på bloggen. 
 
 
Tänker för mig själv. Tar en runda och är ute och springer. Inser att dehär e vansinne/ löjligt. Ska ( dåvarande) ''VI'' behöva påverkas av de? nepp bestämmer mig tillslut att de här inte går. Men låter slumpen bestämma. Någon vecka före jag tar den här spring rundan Har HAN blivit helt annorlunda. Mer omogen på något sätt. Lixom  från någon som e snäll, rolig bryr sig till någon okänd som inte bryr sig ett skit och inte ens pratar med mig. Istället pratar med mina Tjejkompisar. Mig då, neej mig har han helt glömt bort. Jag finns inte i hans värld. Från världens snällaste kille som skickar minst 8 hjärtan på sms till en som inte bryr sig och skickar max 2 hjärtan på sms. På en natt? för mig är de omöjligt att fatta. Alla fall så kommer man ut ur kapprummet och vi kör en grejj på skolan. HAN står omringad av typ alla tjejer. Inte mig. Alla tjejer ler, japp för helt plötsligt har han blivit den som alla gillar den killen som alla tjejer kollar på. Säger inte vilka de är men jag vet en hel del som tjej ;)
Går raka vägen där ifrån. Seriöst. Känslan e inte rolig. I den stunden fattar man inte att de va den killen som höll armen runt mig när man kolla på film, eller den killen som sa jag älskar dig minst två gånger om dagen. Eller den killen som amn skratta tills man fick ont i magen, eller den där underbara killen som brydde sig, han som var annorlunda. Han som var min och älskade mig. Man kan inte fatta att de var vi som stog där i varandras armar. Nej den tiden är över. Svårt att fatta att han förändrades så snabbt. Till en sån som tänker på sig själv och inte bryr sig. Aha. Vänner? neej tydligen inte. 
 
 
Sen innan den där dagen var man ju på disco. Wihoo! kul! Hans bästis W ex asså va där. Sa en grejj till mig. Som va. Han kanske ska göra slut. Vad jag svarade? ja vad svarar man på en sån fråga egentligen?
Jag sa: De får han väll göra då.
Några veckor innan hade han erkännt att han hade varit kär i en annan tjej. ( otrogen asså ) Inte då utan nu. Nu i slutet. Jaha då sa han att de har är jag inte nu, men jag va de. Japp då bröjar man fundera när hans ena kompis kom och berätta för mig idag att han fortfarande gillar den här tjejen. Tack! tack för att du sa de till mig annars hade jag stått här med en halv löst gåta. Han hade ljugit för mig igen när han sa att han inte gillade henne längre. Sen ljög han igen och hittade på en låtsas anledning till varför han gjorde slut. Hopp. Jag kan med handen på hjärtat säga att de va inte bara han som gjorde fel. Jag gjorde fel oxå. Men den dagen han hade ändrats va den dagen jag slutade älska honom. Frågan då, Varför gjorde du inte slut med honom?!?! 
Eftersom alla sa att de inte skulle hålla. När jag sattsar på något. Gör jag de. Plus att jag så gärna ville att de skulle bli som förut att jag lurade mig själv... Misstag jag vet. Det jobbigaste med dehär är inte att vi är slut. det jobbigaste är att efter dehär har jag förlorat en vän och många roliga minnen. De sorgligaste med allt sammans är att den vännen jag förlorade var en av dom bästa. Det jag tycker är konstigt att fatta är att ja inte är kär i honom längre. Och att människor kan ändras över en natt till en helt ny person.
Men Nu sattsar jag frammåt! Fram över alla hinder!
Nu är du luft för mig. Du fick en tår. Men de var bara 1....
 
 
 
 
/Puss och kram från en drömmande jag

Tjeena nu äre brottom!

  2013-03-28 / 16:15:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej hej! vart hos thilda nu efter skolan. Kul! haha japp men nu e ja hemma så på me ridkläder och äta så kommer pappa snart och kör mig till träningen. Soligt äre ute gått utan jacka hela dagen så ja tror att vi kommer rida i paddocken. Japp bloggar lite snabbt nu bara så ja hinner ;)
Håll koll ikväll! då kommer massa känslor om allt ni får veta storyn så håll kol efter klockan 7 !!!! ;)
 
 
 
Glad att du fick sluta lida, ledsen att jag slutade älskade dig efter :(
 
/Malou

hej påsklov

  2013-03-28 / 06:43:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sista dagen i skolan idag. sköönt. Träning i örby idag som vanligt. Har inget att skriva just nu men ikväll kommer ett inlägg där jsg berättar allt. DE är ni värda så håll koll!
''
Nu sattsar jag allt.
 
/Malou

Home and happy

  2013-03-27 / 19:30:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
yes hemma nu. Okej pass va de väll. Hon gick inte riktigt i slutet men endå ganska okej. 
Mamma filma lite oxå ;) good ska duscha nu sen mysa i soffan sen sova tidigt.  Tog lite bilder innan men har ju låne mobil så får skick dom te mamma först.
 
De va outfiten igår hehe lite sent men bättre än aldrig ;)
 
/Malou

Hej och hå gomorron godnatt känslor hit och dit

  2013-03-27 / 16:19:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Japp vart hemma en stund nu. Ska te stallet och rida gassel nu. Fan va ja känner mig stark. 
Sårad som fan men kommer till skolan. Fäller en tår och kan inte tänka på hela dagen. Shit. Åhh. Ensamt kallt.
Nej nej. Ska inte dit ner igen. Aldrig nånsin! fasen åhh nej de va hemst där nere. I de hålet mörkt kallt och ensamt.
Jag är stark och kan de ja vill. Puhh. Nu e dehär över. Så jäkla skönt. Nu slipper jag höra tjatet på 
att de aldrig kommer funka. Dom som jag litade på till 200%. no more. nepp ja e själv. Själv bildar jag mina egna fotspår. Visst nån annan får följa dom men sålänge dom aldrig glömmer att de va jag som gjorde dom.
Puhh dehär är över och jag kan pusta ut. Nu sattsar ja 110% på ridningen. De ända jag kommer sakna är att vara sådär kär så de pirrar i magen när man ska till skolan :(
Jag har kompisar
och jag är mig själv. Ingen ska ändra på mig
Jag ska sattsa
Och vinna
 
Jag ska bli en ny person. Ja ska bli jäkligt skönt klart att jag ska va jag men saker i mitt liv kommer ändras.
Funderat på dehär me skola. Men inget bestämt. Ska snacka ut me pappa ikväll. 
Men rida nu tänka på annat jobba jobba jobba. Bommar och lydnad. Ska jobba på att lägga lite volter imellan och sånt. Brb! men jobb väntar!
 
 
/Malou
 
 

Lånemobil

  2013-03-27 / 07:01:07 / / 0 KOMMENTARER

Alltid kul ju ;) skola snart! Ätit lite fruckost nu och börjar lära mig mer lch mer om min lånemobil ;) Pappa har lämnat in min mobil på lagning hmm spännande! Japp va me wilmiz igår höll på att dö vi spydde nästan! (lite för mycke godis host) hehe aa resten fick femorna haha dom ble glada. Sen fick vi rulla runt på marken och dö ifred ;) sen gick vi te byn o ja köpte en parfym som luktar såååååå gott! Kul! Ska upp och börja fixa mig nu. Skola idag o imorn me sen looov!!


We are yong wild and free. We take it in slow jam!

  2013-03-26 / 17:10:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Japp de e vi har så jäkla mycke minnen med dig! Vi håller alltid ihop. De är du och en annan stjärna som 
är dom enda som orkar lyssna när de kniper.Ni har varit med från starten! Ni är äkta! Älskar er! 
 
 
/Malou
 
 

skolan har slutat

  2013-03-26 / 14:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ska va me wilma ida. Har typ inget att skriva men men. Tjocka e vi haha mycke godis oboy. Jaja sommaren värkar väll ändå inte komma ;)  
 
Pleas look in my eyes and say the truth.
Men orka resa sig varför inte va lite duktig att alla fall ta kort ;)
 
/Malou

Låten som jag lyssnar på

  2013-03-26 / 09:15:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Man behöver bara 1 minut för att fatta tycke för någon
En timme för att bli kär
En dag för att älska någon
Men det behövs ett helt liv för att glömma
Kärlek börjar med ett leende,
växer med en kyss och slutar med en tår.
 
/Malou
 

Hej tisdag!

  2013-03-26 / 06:47:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Gomorron! har ni sovit gott? blev ingen träning för mig igår mamma fick ta över en tid eftersom de va en på hennes jobb som va sjuk :/ ska va me wilma idag kul kul! sen på onsda har mamma lovat att följa me te stallet.
Sen torsdag  äre träning som vanligt  Idag ska vi bli tjocka! hehe kanske int så ;) 
Men vi ska äta godis i skolan  typ hela dagen så :) sen så äre tre som ska baka massa grejjer så ja tror inte man kommer ifrån skolan me en vintermage direkt. 
 
Japp blir inte jobbiga lektioner idag tror ja inte. Kommer lite inställda under dagen ;)
 
Va ute och sprang igår istället då. Grymt skönt att komma ut och springa.
 
/Malou

förvirrad och lite trött på allt

  2013-03-25 / 15:13:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Trött på Allt  just nu asså. Nepp blää vill ha en utmaning. Helst av allt vill jag flytta. Flytta nån annanstans.
Nånstans där de blir förändrat. Allt går om o om igen. Vill bli en ny person. Vill ha ny platser att upptäcka. 
Flytta är en ren dröm just nu. Skulle bli skönt att ha allt skit förvarat här i de här huset. 
Sen komma till ett nytt hus med nya chanser nya tag. Just nu är ja ganska sliten. Vill lixom hitta på nått nytt ;)
Ska ta och prata med pappa lite ikväll. Skulle vara skönt att få et förändrat liv. Ett helt nytt liv haha de står nog högst upp på önskelistan just nu. Behöver komma bort från verkligheten lite ;)
Ikväll ska ja ut och springa rensa lite tankar. Men det jag kanske behöver mest nu är nog en vän, en vän som jag kan prata ut med om allt. Känns som dom vännerna inte finns kvar nu.
 
 
Ska rida gassel idag klockan fyra typ. Mamma följer med sköööööönt! kanske lägger fram lite bommar får se hur paddocken ser ut först bara ;) 
 
Man kan ju alltid drömma ;)
 
/Malou

MÅNDAG snart påsklov yeah!

  2013-03-25 / 06:56:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fyra dagar i skolan sen påsklov gött! Igår va de bara kompisar o lungt lixom. Hem sen på kvällen sov ju över hos wilma. Japp hemma nu alla fall tar de loite slow jaam ;)
Längtar till sommaren enormt nu asså! Mår sådär men annars toppen elle nja. Aja men här läser ni mig som en öppen bok så de är väll bara att börja skriva. De har jag ju lovat er right ;)
Känns som ja har alla emot mig just nu. Alla vill att de ska ta slut. Även dom närmaste. Dom som ja litade på till 200%. Jobbigt när man vet att man har dom emot sig. Kanske slutar de här? vem vet. Låter slumpen bestämma 
den här gången. Men alla fall så drar ja till stallet idag ska försöka hitta som kan va på gården. 
Imon äre påskfest i skolan. Sköönt! våran klass äger jue! sen en helt vanlig onsdag. Sista dagen på torsdag plus
träning på kvällen/eftermiddan skön vecka helt enkelt :) . 
 
 
Har fortfarande ingen mobil så blir svårt att blogga mycke o uppdatera insta. Men lånar mammas mobil när hon e hemma o så loggar ja in på min insta på kompisars mobiler ;) brb! Blir lite alla fall!
 
 
 
/Malou

Hemma

  2013-03-23 / 13:58:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hemma nue ska duscha. Sen mot wilmiz o kolla på film!
 

Hejsan hoppsan ovälkommen stukad fot

  2013-03-22 / 23:01:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 haha kvällen asså! bäst! vi stog säkert 15 stycken och sjöng me tejejr & killar! sånt e grymt kul! 
efter en stund insåg man att hela kvällen till alla party låtar hade man stått där och dansat och sjungit me nån random tjej elr kille haha. Japp mina kompisars kompisar va där. <3:ats kill kompisar stog där! haha shit vilket gäng! haha sen så va de ju mindre roligt att dö av att en fot gör så himla ont eftersom den såklart e stukad. 
Hmm hur mycke bättre blir de när man hoppar och dansar som en jäkla höna?
haha jadu ;) men men. Men alla fall så hade vi gryyymt kul! Hela dan gryymt kul! imorn blir e annat på schemat.
Efter att ha festat hela natten lång återvänder man sig hem me en kompisar som får skjuts här ifrån mig.
Japp sen e de bara att hoppa till badrummet sminka av sig sen byta om sen smyga upp me datan. 
Hehe ja de gick ändå ganska bra ;) Nu sitter ja här i sängen me en värmd sån där sak kudde aja samma sak den e varm. Hjälper min fot lite. Men va gör de? nepp juste inget. Imorn upp tidigt rida sen hem duscha o mot wilmiz.
Imon blire bestämt pass på Gassel hon ska ridas igenom böja på nacken sen lite bommar tror ja.
Får se lite. Men pigg kan ja lova att hon e. Får väll bara hoppas på att sitta kvar. Men de gör jag för ja har ju limmat med super lim i sadeln. Japp så de ska nog gå ;)
 
 
Haha mina mongos! Dom fick nåra killar efter sig jajamännsan! hehe jag oxå för den delen. Även fast ja har den enda killen som behövs ;)
 
Hahaha grym bild jue :D
 
/Godnatt kram från Malou!

DISCO!!!

  2013-03-22 / 16:33:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Disco ida jue! fixat mig me Emma, Alva & Ida nu! Emma o ida e ute så ja o alva passar på att blogga lite ;)
Snart kommer papi o vi drar o köper biljetter. Imorn blire Upp tidigt rida Gassel sen hem duscha o iväg till wilmiz. 
Japp chill day imon oxå. Ikväll blire dans godis musik och kompisar
 
Japp emma våffla mmitt hår!!
 
Instarape!
 
Bästa alva fixa ju dip dye!!!
 
/Malou

Fredag äntligen den har vi väntat på!

  2013-03-22 / 06:50:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
åhh va härligt med fredag! Ikväll blire fest jaoo haha ;) disco me vännerna! åhh kommer bli kul!
träningen igår gick sååååååå bäst! hon va pigg o gla! shit vilken galopp hon kan få. Fasen hon e en favorit asså.
Härligt med träningar där man känner sig bäst på kul att ha sånna ibland. De va cavaletti. Alla red en bana.
Dom flesta fick banka mycke på ponnysarna men vi hoppa hus över istället me en himla fart haha.
Mycke  beröm är alltid kul! :) Nu är de exakt en vecka till påsklovet! gaah va sköönt de ska bli.
Men man börjar ju tvivla på att de ska bli nån sommar när de snöa igår. Men nu är de första dagen de inte blåser eller snöar! tummen upp för de!!
 
 
DEhär är min utsikt på morgonen och kvällen, ganska fint endå eller hur ;) ??
 
/malou
 
 

Skype

  2013-03-21 / 19:51:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
skypar me Alva o Emma nue! vi e taggade! planerar lite kläder o sånt nue! 
 
 
 
Hola!!!
 
 
/Malou

Juste haha torsdag

  2013-03-21 / 16:04:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ja hade helt glömt av att de e torsdag. hehe aja så träning i örby me bbästa Matilda!!! whioo! 
japp skypat me Emma, Alva & sara nudåe! disco imorn så vi e taggade! japp skypar me dom ikväll oxå har ni nått tips på nån outfit??!?! måste ha nått snyggt på sig jue ;)
 
 
Me today.
 
/Malou

Skolan sluuuut

  2013-03-21 / 14:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Skönt skolan e slut nurå! japp nu blire fraamåt mars hem! hitta nån som kan va me ute o rida oxå bara.
 
Haha shit ja kan oklla på den här bilden i timmar!
 
 
 
Först skitiga convers till höga ridstövlar. Haha ja jag har min lilla egna stil ja ;)
 
Älskar deej! Fuck perfection!
<3
 
/Malou

Mot lunch

  2013-03-21 / 12:05:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lunch nue dåe vart liiite tröga lektioner hitils. Men skitsamma. Ja och emma asså haha shit. Bby är sjuk ida igen. Stackarn. Sen e wilma de oxå. Ja så står ja och emma där och ropar över hela skolgården haha 
så de kan bli ;) Japp alla fall lunch nue!
 
 
 
Kär i den här igen! Vart kär i den här innan å shit va ja lyssna på den då! haha men den kommer vid storm varje gång! omg i love it! för visst e den skön?
 
 
Den här e oxå helgrym! Älskar den asså!! 
 
 
den här låten har ja så jäävla mycke minnen ifrån! jäkklar va ja o wilam sjöng den i sommras haha shit! asså då snackar vi! Haha ja sjöng den här ärligtalat i sömnen! Shit asså men den kommer tillbaka i sommar de lovar ja! ;)
 
 
Den här åhh! kääär!!!! men i sommar asså! dom här fyra låtarna på högsta nivå! kommer nog en femte men än så länge vet ja ju inte vilken låt som blir sommarens låt. men shit aa den här! perfection!
 
 
 
 
KOmmer ni ihåg förra sommarens låt?? shit va ja älskade den. Kunde den utantill förut men hehe glömt av lite nu så kan bara sjunga till videon hehe.
 
/Malou

Lungn morron= piggare

  2013-03-21 / 06:45:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
mm kunde ju inte precis skriva pigg men piggare e jag. Hur mår ni da?  själv mår ja la sådär. Men men i skolan har man sitt skal. Pigg sprallig, crazy, random haha ne då, konstig. Och får alltid läraren att skratta när man kommer in där me emma o gör nått, hmm undra varför? ;) men alla fall idag har ja inga planer direkt men ska försöka hitta nån som kan va me ute och rida o så. Hmm lätt match? nehe du ingen som vill stå ute 
i dehär vädret :/ Har ni de lika blåsigt och lika snöigt???
aja nu blire skolan. skriver nåra inställda som kommer under dagen ;) 
 
Outfiten igår
 
 
/Malou

Samma gamla visa

  2013-03-20 / 21:37:02 / / 0 KOMMENTARER

Japp gick int att rida idag. Ingen som vill riskera att stå ute o flyga bort o ja får int rida om int nån e me. Sry for that. Aja stallet endå tömma tankar o tårar hos nån man älskar. Släpte en tår eller två. Då blir hon genast vaken o börjar buffa på mig. Sedan kollar hon me sina gulliga ögon rakt in i mina. Och lider med mig. Åhh dröm ponnyn. Buffr på mig mer mer mer mer. Blir glad av de vi leker lite i boxen sen står hon vid dörren o buffar på den och försöker öppna haha. Ändå finns de massa mat kvar i boxen. Ja här har vi en ridsugen. De e sånt som e grymt bra att veta då vet man att hon vill lära sig. Good!
Men rykta o ja kan säga att hon blev lite besviken när ja inte kom där me sadeln ;) japp ska sova nu döö trött jue ;)
Samma gamla visa imon såklart. Man kommer in på skolgården men är fortfarande i sin egen värld. Bam så hör man att nån skriker sitt namn o där står världens bästa friends. Dom säger oftast: skolan böejar om 3 min vi skulle va här 10 i ju! Eller: åhh var har du varit vi har väntat jätte länge jue! Haha ja. Jag lever i min egna bubbla. Sällan ja släpper in nån annan i den. Japp sen kommer lektionen då sitter o sover sig igenom den. Första frågan man får på morgonen. Svaret blir: vaa?!? Japp sån e ja men annars jobbr ja som en duntig flicka i skolan ;)
Bla bla nu tjatar ja bara för att göra tvärtom som mamma säger haha. Men idag lista ja ut hur jag fick min kraft. Jo av motgångar. Utan folk som säger puh de kommer aldrig gå. Ja då skulle ja aldrig komma frammåt. För ja gör exakt tvärtom. Gillar att gå min egna väg helt enkelt. Säger nån va inte ledsen. Då blir jag aoutomatiskt mer ledsen. Eller om mamma säger gå och lägg dig. Då gör ja inte de. Haha så nu vet både ni o ja hur jag funkar ;) right?

/Malou


Skolan slut nu! På med ridbyxer

  2013-03-20 / 14:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Påväg hem nu. Haha tror ja e den ända som går så snabbt hem från skolan. Alla andra går i hakuna matata fart medans ja går i racerfart haha. Aja rida nu kul! men vilket väder asså ja som trodde de va mars tydligen e vi tillbaka vid i slutet av november. Blää! snöar och blåser o kallt. Aja rida ska man göra alla fall. Sköönt imorn är de torsdag o rida i ridhus på ridskolan åhh Dröm! men att rida i en padock just nu kan väll bli en historia bara de. Pigg kommer hon va alla fall de vet ja!
 
 
 
Åhh längtar! sommaren är de ja drömmer om nuförtiden. Hihi och lite annat där på när de är sommar såklart hihi. Summer love haha. Mer berättar ja inte ;) de är hemligstämplat ;)
 
Yong
 
 
Wild
 
4
Free!
 
<3 bby <3
Minnen <3
 
 
Första gången vi va ute på marks komuns hemsida! :D
 
 
Blää gammal bild va hade jag för smak egentligen?!?! ;)
Nu kör ja mer på young wild and free!

dagen idag

  2013-03-20 / 07:04:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag blire stallet skiter i vädret hon ska ridas. just nu är de snöstorm hmm. hur kommer detta gå?? ;)
aja tråkig dag i skolan väntar de känner ja på mig. nej usch. just nu har jag bara lust att hoppa över skolan o gå till stallet istället. men skitsamma de är snart helg. Wilma är fortfarande sjuk :( trööök.
aja trimma gassel ida med stigbyglar känns som de kan va bra att börja me igen ;)
 
De här kan ja känna rätt ofta nu asså. Man saknar en person man gillar grymt mycke o vill vara nära den. Samtidigt man ska stå nånananstans o stötta. Därför blir de svårt att träffas pågrund av allt som hänt :(
Att inte kunna träffa den man gillar är jobbigt. Och specielt när de handlar om två andra personer som aa ni fattar nog lite. Vill inte dra upp allt här.
people don't cry becuse they not are strong, they cry becuse they have be strong too long..
 
(egopic) ;)
 
/Malou

 
 

 

Kommit hem från skolan nu...

  2013-03-19 / 15:07:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
... Och lagar mat! brb duktig tjej nu jue!
 
 
 
/Malou

Har ni sovit gott?

  2013-03-19 / 07:17:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Go morron! jag e tröt som sjutton vet inte varför, sover ni gott? stormar de hos er? de gör de alla fall hos oss.
Och de e värkligen storm. De är andra dagen nudå det stormar fortfarande, hmm kul!
Idag har ja inga planer! blir nog inte att ridaa i dehär vädret då blåser vi ju bort ;) 
Min mobil e fortfarande sönder skit kul ju! haha ne men stjäl mammas nåra timmar om dagen så att ja
klarar mig ;) Har inget att skriva ändå är jag på blogg humör. Hmm vad ska man släppa på bloggen idag? bara random lite galen uptade? eller ett deepshit som får alla att häpna? Vad tycker ni?
Alla fall blir de nog best friends ida. Sen ikväll är de sova  TIDIGT  . Tiden går just nu. De går fort snart sommarlov. Och en stor gåta som man släpar efter sig. Hmm ja hur gör man nudå? hur gör man nnär de är ett stort stup rakt ner. Jag listar ut de åt världens bästa vän som behöver de just nu. Hon behöver ett svar. Dum som ja e lovar ja och säger: Chilla ta de lungt blunda och njut så fixar ja de. Hur smart får man lov att vara?
Men alla fall kan väll ja vara dektektiv i andras liv haha. 
Mitt liv rullar på. Hoppas era gör de oxå. De ända problemet just nu e att jag inte har någon mobil eller kan rida i den här stormen. Aja de ordnar sig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite låttips de är nåra av alla låtar ja älskar!
 
/Malou

Jag Thilda påväg till skolan för att kolla när wilma har utvecklingsamtal

  2013-03-18 / 21:44:01 / videor / 0 KOMMENTARER

haha ja de gick la sådär haha men men liten video alla fall. Ni får den eftersom de vart så dålig update eftersom datan och mobilen funkar = 0.


ALLT SKA JU BARA FUNKA!!!!!

  2013-03-18 / 18:31:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Åhh blir förbannad på all teknik i värden!!!!!!!!!! datan  funkar ja jippie. Men mobilen då?? 
kan inte ens komma in på den. Sitter o pillar lite går in på inställningar kollar lite råkar trycka på en knapp
trycker av men funkar ändå inte. Startar om mobilen 103884932 gånger men va hjälper de?
inget! juste! INGET! allt blir värre och värre. Shit va kul ja som skulle träffa nåra kompisar efter stallet.
Åhh måste ringa dom och ingen kunde ringa till mig heller!! åhh jag blir så jäkla förbannad. Allt ska bara funka ju!
japp då va den dagen förstörd av all jäkla teknik! åhhh.... 

aja gla e ja endå. här kommer massa bilder från veckan helgen o aa allt när datan inte funkat
 
Fuck perfection!!!
 
Good! blev skit glad!! nellie följer mig så har hon komenterat och gillat mina bilder! även kikat me henne. Kul! sen träffar ja henne andra gången i falsterbo i sommar!!!
 
/Malou

Omg hinner inte men aja endå nu kör vi racet

  2013-03-17 / 20:15:56 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Hinner inte. Idag blev de helt ändrade planer. Bada me Wilma först för att ja vakna så himla sent åhh ja. Japp sen efter de stötta ja Wilma vi snacka ut. Sen gick vi hem hit. Aa tre kilometer!!!!! Den due ;) japp gick te nåra kompisar sen gick vi hem allihopa haha. Aja nu e ja hemma klurar lite på ett svårt hinder. Kommer bli lite svårt att träffa HAN framöver. Hmm why? Ee jo de e en låååång historia. Åhh allt blir så krångligt ibland, men så e de väll bara.
Ja e stark så de så ;) japp hemma nu från ett mysigt avslut. Hmm ska ja berätta?? Ne men de va mysigt alla fall resten får ni lista ut själva ;) haha mår skitbra! Imorn e de skola :( bläääää aja först lite skojj vi går runt i olika salar o ska försöööka lära oss nått om hjärtat, haha lycka till! ;)
Men efter de hem hoppa i ridbyxerna ta och me ett äpple i handen gå till stallet. Älskar mitt liv! De är härligt. Åhh haha kanske för att man fick en stor ********* idag av världens bästa Boy! Men endå ;)
Samtidigt är de krångligt allt me Wilma. Åh ja som alltid säger att ta de lungt chilla ja fixar de till henne. Kanske lita hon och jag på att jag värkligen skulle fixa dehär. Ahh de blev som de blev och nu står ja här me en jäkligt stor gåta att lösa ;) får man ta och fråga Nicke nyfiken om hjälp kanske?? ;) japp men de löser sig alltid. Blir inte direkt värsta bra update här på bloggen nu när ja inte kan göra nåra tidsinställda elr nått. Men ett elr två inlägg om dan fixar ja jue ;) ne men nu mumlar ja bara. Dax att se till att få nått gjort sa mormor. Haha ne ni får förlåta min dåliga humor den suger. Men snäll e jag nog endå ;)


Tiden räcker knappt till

  2013-03-16 / 20:21:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har inte hunnit blogga alls typ igår va ja sjuk och sov hela dagen. Plus att vårat internet krånglar så man måste sufta genom mobilen aa de e krångligt som sjutton alla fall. Frisk idag va hungrig och ville äta.
Så den här dagen spenderades med att chilla med kompisarna. Kul! imorn blir de upp tidigt rida tiiidigt sen iväg och bada med friend ;) kul kul dag väntar imorn!! 
 
 
 
Låten e grym!! i love it! den spelas 24/7 !!!!
Mår så jäkla bäst just nu älskar mina vänner. Ja e tillbaka på banan igen och livet e härligt. De e vi och ja mår toppen. Efter dehär har ja tatt mer ansvar. Jag e stark och e starkare än starkast de blir vi i sommar trots allt! shit va kul! och gissa vem som följer mig på instagram. Jo nämligen Nellie berntsson!!!!!! så himla glad!! vill ni oxå följa mig??
 
Instagram: maaalousan
 
Blogg: ja de borde ni ju veta ;)
 
Mår toppen o hoppas ni gör de med!! älskar er!!! ni har gett mig jäkligt mycke självförtroende! Nu ska ni få power tillbaka!!!
 
/Malou

Stay strong forever

  2013-03-15 / 07:58:41 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Igår tog den lyckliga tiden slut. Jag e ensam. En av mina närmaste vänner lämna mig för att jag skulle bevisa att den personen var annorlunda. Nu är de sabbat men jag har en vän. En vän som stöttar mig till 110% i dehär. Jag är glad över det. Idag är ja sjuk. Känt de hela veckan att de vart nått på gång men nu mår ja skit på båda sätten. Hela dagen idag ska ja sitta och skriva på dehär inlägget ett inlägg som kommer senare idag. Ni ska få veta allt. Jag är 100% ärlig just nu. Jag skriver ord rakt ut. Så rätta mig inte om de är fula ord jag ska skriva de så snällt som möjligt. Men jag kan säga att ja offra hela mitt liv för just den personen. Ridningen stanna upp för att vara med HONOM. Jag kunde inte vara JAG när han va i närheten. Kunde lixom inte slappna av. Men nu har jag sätt den värkliga o grymma syn på hur människor kan bete sig.

Kram på er!!


/Malou


Rida nuuuuuu!

  2013-03-14 / 16:16:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tänka på lite annat ett tag. Komma in i stallet träffa alla underbara människor och djur. 
Inte tänka på annat men en sak kan ja säga. Jag e så jäkla trött på alla konflikter som finns. why? Vrf ska de finnas konflikter som aldrig tar slut. Man bara matar ut mer och mer. jag är 10 år. (snart 11) man kan tycka att ja inte upplevt mycke konflikter men jo de har jag och jag hatar de! Jag borde inte veta så mycke om livet kankse ja kankse e för ung. Men ja tycker att man aldrig blir för ung för att lära sig nått om livet! allt kan hända.
Allt kan påverka. De kommer till exempel alltid finnas hat, avundsjuka osv. DE är bara lära sig att hantera det på bästa sätt..
 
 
 
 
/Malou

Skolan slut snart rida

  2013-03-14 / 14:31:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Skolan slut nu rida ett grymt ridpass me matilda som tränare! KUL! komma på liiite andra tankar. 
Samma imorn då blir de gassel. Ränsa tankarna. Va aldrig ute och sprang igår va för mycke men idag gör ja nog de men på freda måste ja.
Skolan e slut nue och snart rida nu hem och slappa lyssna på musik och smsa med älskling...
 
 
den här bilden e såå 2013! älskar den.. it's true. 
 
/Malou

problemet löst, än en gång är allt glömt vad var de livets gåta sa då?

  2013-03-14 / 07:02:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Gomorron, igår va dagen fuckad. Jag va uppriven än en gång. Just då förstod jag att de faktiskt inte är nån jävla lek de är allvar. Allt är glömt och ligger bakom oss nu. Varit mycke om de på samma gång.
Igår satt ja på mitt rum mitt i allt krig på sms. Taskiga saker skickar man till varandra. Till den
man egentligen älskar. Man mår skit man menar inte ett ord samtidigt som man gör de. Man vill bara springa till ingenstans och stanna där ensam. Inget kan hjälpa. Uppriven och sårad, känner inte igen den personen. Kan inte fatta att de va den man älskade och fortfarande älskar. Allt är löst vi är tillbaka men de har vart mycke om samma sak nu ändå när vi har träffats har vi låtsas som inget men igår blev de allvar on real.
Lixom de ''bråket'' man haft i hemlighet blev lixom mer levande... de är svårt att beskriva med ord man kan nästan bara beskriva med känslor. Men nu är de en ny dag. Vi är vi . Vi älskar och de är de som räknas. 
Ny dag och nya tag. Idag går ja till skolan starkare. Jag vet att jag kommer möta hans blick hela tiden.
Men jag e stark right? jag och Emma ska göra en sak åt wilma som e sjuk. 
men vad är de för gåta ja tjatar om i rubriken jo de är livets gåta: älska glömma och förlåta.
 
 
83 dagar kvar nu sen är de sommarlov. Men så kom den är jäkla snön igen?? va hände?? aja längtar som sjutton alla fall och tror jag inte är den enda. 
 
Igår körde vi på vår style endå även om de snöar vi kommer säkert ha shorts och linne eller tillome bikini. Vet ni varför? FÖR ATT VI VILL HA SOMMAR!!!!!!
 
/Malou
 
 

LOVE YOU!

  2013-03-13 / 18:04:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Älskar dig **** ! <3
 
/Malou

Skolan slut nudåe!

  2013-03-13 / 14:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
skolan e slut nudå! kompisar påväg! ikväll skakar vi loss! man lever bara en gång!
Kompisar är en av dom viktigaste sakerna i mitt liv. Utan dom hade jag aldrig kommit hit.,
jag vill tacka dom jag önskar jag gör samma sak för dom. Dom har stöttat mig i vått o tårt. Älskar er!!!
 
 
/Malou

Lunch raaast

  2013-03-13 / 12:20:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lunch rast nu. Taggad inför sen kul kul! lever livet just nu. Mår så jäkla bra!!!!! :D vart tröga lektioner hitils
men men de får ja stå ut me. Nu e de lunch rast snart e skolan slut o äventyret
börjar ;) haha ne men en helt vanlig chill day me friends o nån mer än vän väntar. Kul! blir nog sådär me update ida men de hoppas ja ni står ut me endå tre fyra inlägg sådär ju ;)
 
 
 
Dehär gör vi tillsammans:
 
Blunda 
lyssna
tänk
utvecklas
____________________________________________________________________________________________
 
Nu när låten är slut kom du fram till något. Rabla du upp minnen som hänt? FRåga du dig sjlv om du kan göra något bättre?? lyssna blunda och tänk tills du kommmit på något bra. Blir det till exempel att leva lite mer på risk. Ja lev upp till de då se till att du gör de. Gör de till ett mål och kämpa mot de.
 
 
/Malou

dagen igår + massa annat tjat

  2013-03-13 / 06:53:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
puhh blev nästan inga inlägg igår tre inlägg o de fick räcka lixom. 
Hann typ inget igår haha. Kom hem efter skolan sen åkte vi te örby och wilma bytte om o så sen tillbaka hem och så sen hade vi as brottom te stallet så vi sprang typ hela vägen haha. 
Kom hem halv 8 ungerfär. Åt lite mat wilma åkte hem. Typ så va dagen igår. Sega lektioner i skolan va de oxå. 
Aja idag tar stallet ledigt. Känner att vi har löst alla problem där så när de har blivit lite mjukare i paddocken 
ställer vi upp en bana sen blir de tävling nästa! efter de ska ja planera min annons. Men inga sura miner! japp skola snart nudå bläääää! serri as tråkiga lektioner! sitter man o hjäspar o ögonen håller på att åka ner är 
de väll nått fel me skolan?? ;) aja idag är de leva livet på schemat. sen ut och springa ikväll.
Känner att ja tränar o är i bra form just nu. Kände de igår oxå att hon va mjukar o gick mycke bättre.
 
 
 
Vilken låt!!! asså ja älskar den! lyssnar på den 24/7 just nu! 
 
/Malou

FALSTERBO!

  2013-03-12 / 18:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I sommar kan ni träffa mig i falsterbo! Ni hittar mig på falsterbo horse show.
Allt är inte bestämt men planerna ringlar runt det. Pappa har fått en förfrågan att ställa fram lite bilar där så om han tackar jag hänger jag me ;) 
 
 
/Malou

nej men äntligen va skolan slut ;)

  2013-03-12 / 14:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Skolan e slut sköönt! om 85 dagar är det skolavslutning och om 90 dagar sitter ja på flyget till spanien.
nej men nu längtar ja till sommarlovet. Men ni kan nog inte förvänta er såååå mycke update men ska försöka. kankse kommer de upp en liten videoblogg. Aja men många bilder kommer
komma upp alla fall. Jag vet en hemlighet som inte ni vet men den kommer upp här ikväll klockan 18:00 prick!
man kan väll ge er en liten ledtråd ;)
Ledtråd: Nellie berntsson brukar vara på plats, även tobbe och roffe. Men i sommar kan ni även träffa mig                          
             där och de är en show av något slag....
 

 
<3
 
/Malou


Gomorroon!!!!!!!!!

  2013-03-12 / 06:48:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
livet leker seriöst mår toppen! bloggen vilade igår. Jag gick  till örby asså till wilma 
så duktig va ja igår. Stanna påå vägen och köpte as gott tuggumi men hela vägen skypade ja me angelika! :D
aja fyra kilometer i sol sköönt om inte annat ;) sen kom killarna och vi stack till kupan haha igen.
Sen tillbaka hem. så hade dom druckit upp sina drickor så dom fick våra sen så hade dom druckit upp våra oxå haha. Så dom sprang och köpte mer haha. Sen när dom kom så hade dom me sig en stor påse me godis :D
Ja baa hejdå sommar mage haha, jag som gjort sååå många situps i onödan då ;)
aja skola idag slut me studiedag och tillbaka till mattelektioner, tröga engelska lektioner , och blå film.
( jaa om ni inte visste de så är min lärare den mest otekniska som finns ;) )
 
dehär är min utsikt på morronen när ja vaknar och går fram till balkongen.
men på kvällen är de en helt annansak då är himlen rosa längst ner sen lila och sen blå as nice men de är bara ibland.
 
Asså bilden såhär känner ja mig nu!
 
Här är en liten bild till er som komenterade massa hat komentarer precis när ja började blogga.
Men la jag ner bloggen för de?? Läs texten så kommer NI  känna igen er, lovar.
 
/Malou
 

updatering...

  2013-03-11 / 10:24:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
...har ni fått men bara från mobilen haha. första gången på hela helgen jag sitter vid datorn hehe.
Men updatering är ändå updatering. Idag är de fokus på ridning. Bara ridning. Sen om ja drar te kompisar i kvll är bara om ja orkar o hinner. Skola imorrn. Ida har vi studiedag kul kul! hade en skitrolig kväll igår.
Jag älskar mina kompisar och känner mig jäkligt trygg här och nu. Jag har båda fötterna på marken.
nee jag skojja bara jag flyger jag svävar på moln just nu, fast ändå inte. 
Kämpar varje dag till mitt mål just nu. De finns stor konkurans, de finns många duktiga tjejer o killar ute i ridvärlden. Och vill man bli bäst får man ta plats. Stallet hela dagen idag går och lägger mig tidigt. sjukt förkyld så vet inte riktigt om jag kan gå te skolan på måndag :/ ja vet ja vet rider o så som vanligt men sån e ja, ja skiter i hur dåligt ja än mår. Men men nu ska ja slänga i mig lite mat.
 
 
 
 
Dehär va min outfit igår.
 
* linne men färgglad text: beatch fun (stav????)
* svart kofta
*vanliga jeans lite slitna 
* glad som attan
* nyduschad ;)
* Platt hår
* värdens bästa vänner ever!!!
 
 
 
Blunda
lyssna
tänk
njut
utvecklas.....
 
 
/Malou

Home sweet home

  2013-03-10 / 22:14:36 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Hemma nu, ätit lite. Hafy en skitrolig kväll. Älskar mina vänner dom äger! Dom finns alltod där och stöttar mig. Alla nära och kära hr jag med mig nu. Ingen kan knäcka mig nu! Jag vet att jag har en svaghet just nu. Det är bara en person som kan. Det är bara en speciell person. Älskar mitt liv! Ni är bäst! Utan er hadr jag inte varit här idag. Det va på grund av er jag började. Tänka på varför jag levde mitt liv på mitt sätt. och hur mitt sätt var. Snart lägger jag ut en annons i tidningen jag går vidare. Släpper en vän. Orkar knappt tänka på de just nu. Men jag är förberred. Jag har vänner och andra nära som stöttar. Jag förlorar en som betytt allt för mig. Usch nej! Jag vill inte! Jag är stark! Dehär klarar vi tillsammans VI mår skitbra! Och VI klarar allt tillsammans! Nu ska ja sova o drömma vidare. Våren startar med
Tävling. Sköönt. Stolt över
Att jag själv tillsammans med er
Har kommit hit. Älskar er! Nu kör vi järnet här vi sattsar o kör hårdare. Allt väns upp och ner. Ni följer med på våran resa här och nu. Utan er skulle jag aldrig varit här idag. De var ni som gjorde att jag började tänka efter den där dagen. De har fortsatt och växt.
Godnatt!!

/Malou


Filmkväll

  2013-03-10 / 16:30:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
åker te wilma nu då igen haha. Men men kommer lite kompisar dit oxå vi ska ta de lungt kolla på film aa osv.
Imorn rider ja gassel ett lite längre pass, jobbar mycke på galoppen inga stigbyglar utan bara galoppera och göra olika övningar, brb! vakna halv 1 ida hah va liite trött igår. 
men idag kör vi på igen! studiedag imorn så blir längre helg sköönt! haha ni ska höra min röst
asså haha. Aja nu kör vi på me convers, here we go!!!

 
 
One life! älskar låten!
 
/Malou

Godnatt

  2013-03-09 / 23:11:14 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Kom hem från wilma nu. Varg fest där ju många vuxna o aa allt möjligt. Haft ont i magen hela kvällen. Nu e ja jäkligt trött så de blir bara borsta tänderna o ner under täcket. Dagen har vart grymt skön. Till stallet sen hem o äta tårta me familjen, duscha o fixa iordning sig till fest. Åka till wilmiz o folk börjar ramla in. Hemma klockan 11 på kvällen trött. Blir ju lite tröttare av den här jäkla förkylningen som j har fått. Haha fasen asså hostar 24/7 o ser ut som en bulldog. Men va gör de när man har jäkligt bra vänner o mår skit bra!!!

Goodnight!

/Malou


Mot pigg ponny

  2013-03-09 / 11:44:47 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Åker te stallet nudå blir bra farmor är me ute Birgitta kunde inte. Farmor ble glad haha. Men av me Conversen o på me ridstövlarna here we go!!


/Malou

https://cdn1.cdnme.se/3385790/6-3/pic_513b125addf2b33561ae5ac2.jpg" class="image">


Glad som 17!

  2013-03-09 / 09:17:58 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Godmorgon allesammans!! Mår skit bra! Idag är de stallet dåe, ska bara rida igenom henne idag. Inga stigbyglar Brb! Jobbar mycke utan de för märkte de direkt efter första skuttet
På hoppträningen häromdan. Även om man inte hoppat just den ponnyn så mycke så hänger man med as bra i skuttet. Varför ja skriver skutt istället för hopp e bara för att hon e studsig ;)
Japp men fruckosten väntar o Gassel oxå.

/Malou


Goodnigt friday

  2013-03-08 / 22:28:42 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Haft en rolig kväll med familjen. Efter skolan följde ja me wilmiz hem.
Vi chilla bara sen blev de kväll ja åkte hem i yada yada. Skittrött nu asså så sängen tidigt även på helger ;)
Imorn blire rida på förmiddan sen hem duscha o byta om o sånt. Sen mot wilmiz som har fest hos henne. Axel fyller år ( axel är wilmiz hund ) de firas me lite folk mello o go pizza.
Va död imorse halsen tog kål på mig samma med huvudet. Tror ja håller på o bli förkyld elr nått. Aja sova nu gonatt My lovers! ;)


/Malou


Äntligen.helg.jag.har.längtat!!

  2013-03-08 / 07:09:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fredag idag ett prov i skolan sen hem. Vet seriöst inte hur dagen blir. Får ta den som den kommer orkar inte bestämma nått o stressa . nej vi börjar helgen med en lugn start ;)
Skola nudå chill blää asså de är tur att de är fredag. Träningen gick bra igår. Hade ny ponny då. Hade inte ridit honom innan men gick bra alla fall. Idag är ja trött ändå gick ja o la mig tidigt haha.
Så vad gjorde ni igår då?
 
 
 
Erkänn låten e chill ;) as bra jue!
 
/Malou

haha liten video från ridlägret

  2013-03-07 / 15:56:36 / videor / 0 KOMMENTARER


flyr

  2013-03-07 / 15:46:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har ja flytt från ett problem som står precis framför mig. Ikväll tar jag o samlar mig själv. 
Livet e good! har sjuukt fina vänner men sommaren börjar rasa o allt blir inte som de skulle. kommer bli en sjuk
sommar. Hoppas bara allt går som planerat nu mycke grejer som går neråt. Men vi är posetiva elle hur!?!
Vi tillsammans driver den här bloggen.
 
 
/Malou

what happend?

  2013-03-07 / 07:25:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igår va ja på skit humör. Inget kunde uppmuntra mig ne de va inte kul. hade ingen blogglust alls ni fick ett inlägg på morgonen men sen blev ja på skithumör. Thilda uppmiuntrade mig lite men sen när ja kom till stallet
bröt ja loss. ja och gassel va själva i stallet och skulle bara mysa o rykta och så. 
Jag satt i hennes box länge. Vi två har hemligheter. Hon finns alltid där för mig. Det sorligaste med den här historien är att den slutar här. Vi hade ett stort mål men endå kom vi bara till hälften. Vi ska göra våran start tillsammans i vår. men det är där de slutar efter de så är det dags att leta upp en större b ponny jag rider gassel och den ''nya'' ponnyn ett tag. men sen rider ja gassel mycke mindre. Jag vill inte säga hejdå och de kommer
ja inte göra heller. Men den ''nya'' ponnyn ska jag sedan  tävla med. Men slut på dehär nu, nu tänker vi posetivt tycker jag! ivår ska vi göra en start tillsammans o jag tänker rida henne så länge som möjligt.
Skola idag me blää inte kul asså. Nu längtar ja till sommarlovet enormt!! förra sommaren blev de inte sååå mycke häst sommar men i sommar blir de mer. vi ska åka till spanien i juni tyvärr kommer oxå en nära  vän samma tid så jag hinner inte träffa henne så mycke om hon inte stannar längre men de kan hon inte :(
Funderar på att inte åka med oxå men har rätt många planer när de är varmare här  sånt men de vet inte
wilma om än ;) skola nudå igen.... How fun lixom?? i vår blir de mycke ponny. många hoppträningar o sånt 
men ja tror ja vet hur hon fungerar nu sen kan ja kontrolera henne innan de första hindret men sen blir
hon inte lika het. då är de lite lättare att ha kontroll oxå men snart ser ni våran första start här!
Asså de är nått fel me min insta ja kan inte lägga upp bilder aahh! dör!!!
 
 
 
 
/Malou

hemsk dröm blääMen dehär, kommer aldrig ta slut

  2013-03-06 / 07:11:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
gomorron! DRömde en hemsk dröm inatt. usch... aja ny spännande dag väntar. Hade prov igår oxå gick bra.
idag är derida kl halv 6. Gassel blir de imorn är de samma fast träning i örby på ridskolan.
idag e ja sjuuukt trött asså imorn blire sängen tidigt.
 
 
 
Asså den här låten är grym! I love it! mår så jäkla bra just nu. de jag drömde om inatt va att allt blev förstört. har starka känslor för en person enormt starka. Jag är inte blyg för att visa dom heller. jag kan visa hela världen hur jag känner för honom. Men som sagt när febern går över är man krossad. Men dehär, kommer aldrig ta slut. Vi kommer ha de så himla kul i sommar jag wilma o vårat gäng asså haha i sommar. Va kan ja säga 2013 är mitt år min sommar. Och vet ni att i sommar får ni bra update som kommer vara live hela tiden. Ni får följa med på min resa. Här och nu börjar min story på riktigt. 2012 va skitår. massa skvallerbloggar om massa o nää  så mycke skitsnack är 2012. de lämnar vi där men nu är de ett nyt o gärligt år o sommaren väntar. Vi kommer äga ut stan o ni följer med här o nu.
 
 
Älskar bilderna!!
 
/Malou

Dagen BILDBOMB!

  2013-03-06 / 06:48:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
japp såhär börjar de då

Vi går till ett ställe jämte en piuzzeria som vi sen smyger in på när läraren har oss utom synhåll ( bus ) ;)
 
 
Haha konstären måste hålla oss sysselsatta annars tar vi hattarna vid scenen och speklar teater haha 
jaja staving??
 
in my eyes are you beautiful! <3
Alla hade fika me sig så där satt vi o gotta oss som grisar haha mycke gott i väskan sen va de ju många som skulle bjuda på massa annat gott hihi :D
 
hihi vårkänslor!!!
 
 
Love yaa!!
 
 
 
 

Dagen BILDBOMB!

  2013-03-05 / 22:23:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
japp såhär börjar de då

Vi går till ett ställe jämte en piuzzeria som vi sen smyger in på när läraren har oss utom synhåll ( bus ) ;)
 
 
Haha konstären måste hålla oss sysselsatta annars tar vi hattarna vid scenen och speklar teater haha 
jaja staving??
 
in my eyes are you beautiful! <3
Alla hade fika me sig så där satt vi o gotta oss som grisar haha mycke gott i väskan sen va de ju många som skulle bjuda på massa annat gott hihi :D
 
hihi vårkänslor!!!
 
 
Love yaa!!
 
 
 /Malou
 

Jaja

  2013-03-05 / 21:40:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jaja dagen har vart super rolig. Ni skulle få en videoblogg som ja o thilda filma idag men inget tekniskt skit funkar ju ;) aja vi va o kolla på innebandy träning kul kul. Sen har vi vart crazy hela dagen haha!
inget stall idag eftersom birgitta inte va hemma. Men imorn tror ja de alla fall. NI skulle få videobloggen eftersom de vart så dålig update idag så ja hittar väll nån gammal film haha ;)
Japp dagen har vart as rolig älskar er bästisar! asså har så jäkla bra människor runt om mig just nu. 
MÅr bäst och skulle aldrig mått såhär bra utan dom. dom får mig att le även i jobbiga stunder asså älskar er!
massa bilder kommer i ett inlägg även en gammal video på mig elle nåt haha kan la bjuda på de ;)
Bjuder på den ;)
 
/Malou
 
 

Åhh mår BÄST!

  2013-03-05 / 07:20:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mår serri bäst just nu! aldrig mått bättre! :D  Alla fall igår va de bara chill kompisar hela dan sen gick ja o wilma hem hit och spraka loss. Hahaha hög musik och dansa runt och skratta som två hönor XD
Yes idag hoppas ja på mer vårväder i helgen va de ju sååååå fint! åhh saknar sommaren nu. 
Idag rider ja gassel hoppträningen va ju grym senast så nu har hon fått vila en dag sträcka på benen vara i hagen och gotta sig. Idag blir de markarbete. Mycke dressyr och sånt.
Idag är det elevens val blääh! nemen de ska ju va kul. Nepp för jag får alltid mitt sista val :/
Så bildverkstad har vi då. åhh jag vill bada hihi ny bikini jue ;) Vet lite tidig men endå ;)
Jajajag o wilma får väll sitta o lyssna på den där konstären som tjatar om allt med konst att göra. Vet inte arför ja int tycker om de. Hehe aja skola idag oxå kul kul. not... japp men nu får ja börja fixa i ordning mig
 
Jag gillar int att gå uupp på morronen ...
 
/Malou

Halv sjuk måste kom igen

  2013-03-04 / 07:00:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Känner mig typ halv sjuk idag ska ta en alvedon sen skolan. Vi har ju dansen idag och ja kan inte missa de.
Kommer bli kul men är skit nervös. Efter hoppträningen igår åkte ja till wilma o chilla me nåra kompisar.
Kul kul! allt rullar på i mitt liv och gissa, jag mår skit bra! aldrig mått bättre serri.
Hoppa höjdrekord idag vet inte exakt men hoppa kryss så skulle hon ju hela tiden hoppa på de högsta. Och ni vet hon hoppar ju alltid minst 20 cm mer än vad som behövs haha så de blev som högst typ 1m haha men höjden är ju inte de som räknas ;) Japp ska äta lite fruckost nu om ja får i mig nått. ska inte bli sjuk nu glöm de men uppe ligger en halstablett och en alvedon och väntar. 
Min fruckost igår blå vaniljvisp och fruktsallad.
 
jo men juste wilma ''råka'' tappa sin mobil i typ förregår så nu fårhon äntligen byta båda sidorna!!! jippie!! ;)
 
 
Bananasplitt är en av favoriträtterna i våran familj innan man går och läggersig :) ;)
 
 
 
/Malou

Hoppträning = super!!

  2013-03-03 / 11:44:36 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Hoppträningen gick super!!!! Överaskade mig själv mycke! Vädret är härligt som 17 o våren är här. Red i paddocken gick bäst!! Mår skit bra!! Går hem från stallet nu. Så när ja kommer hem väntar lunch. Sen duscha o fixa sen träning hemma hos Wilma me Emma sen dåe! Dansen ska ju ca klar på måndag.

/Malou


Rida nu kul!

  2013-03-03 / 09:34:16 / Mitt liv / 0 KOMMENTARER

Ska rida nu! Kul kul! Sen hem duscha mot wilma träna sen fixar vi oss där o så kommer nåra kompisar. Skööön dag! Syrran gjorde fruktsallad till fruckost shit va gott dagen börjar bra o blir bättre. Tar en promenad till stallet o går hem sen. Skönt sen ut o springa imorn ränsa lite tankar men en sak är säker. Jag har aldrig mått bättre!!!!!

/Malou


alla planer inställda

  2013-03-02 / 20:47:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
har ställt in alla planer ikväll. Stannar hemma o kollar på film med familjen.
Trött e ja så går och lägger mig tidigt. Imorn är de sovmorgon sen klockan 12 är de stall.
Sen mot wilma så kommer emma. Vi tränar på dansen, vi är inte klara med korografin än och den ska vara
klar på måndag, men de fixar vi right? ;)
Sen fixar ja och wilma oss sen kommer nåra kompisar och vi har kul o myser med film och godis.
 
 
låten vi ska dansa till finns hääär!
Låten e grym, lixom skön slapp men ball endå. Älskar den och de är ju en självklarhet att den handlar om kärlek ;)
 
/Malou
 

Trött trött trött

  2013-03-02 / 17:56:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hejsan hoppsan! Trött som 17 e ja men struntsamma. Tänkte rida idag oxå men va storm för bara en stund sedan
så blir svårt att rida då hon blir lite okonsentrerad. Kvällen igår va perfektion! seröst 
bästa filmkvällen hitils. Idag ska vi baa chilla lite me film inte direkt ''filmkväll'' utan mer hänga.
Ska hoppa in i duschen nu sen åker ja te wilma så kommer dom andra. 
Efter skolan gick vi te wilmas stora syrran lägenhet och passa hennes syrras hund lite.
Sen gick vi tillbaka till skolan och öva på ''dansen'' jaa va e de nudå. Joo jag wilma och emma ska ha en uppvärmining på idrotten vi har fixat ihop en dans så de är den vi har övat på.
Sen hem te wilma så bytte vi om. Sen kom dom och vi kolla på film. Vi gick te kiosken och köpte godis och sånt. tillbaka hem osv. Kvällen va grym!!
Sen när dom hade åkt hem så skypa vi en av dom haha skypa as länge va blev klockan?? 4 halv 5.
Sen på morronen sån fortsatte de hahahah. Vi hade as kul ;)
 
Japp e lite trött kankse va lite bra att ja inte red idag alla fall ;) men endå. Nu snackar vi stor storm ute asså.
Japp men ska hoppa in i duschen nu sover hemma ikväll sköönt. imorn blir de en heel dag i stallet kanske kanske kompisar på kvällen. Älskar er grymt! kompisar e en av dom viktigaste sakerna i livet domm kan man inte glömma.
 
/Malou